Oslo, Karenslyst Allé 10

Establish yourself in the office solution of the future - exclusive offices with flexibility!

Main image of building
Image of building
Image of building
Image of building
Image of building

Åpner snart

Velkommen til INC. Skøyen, vår nye satsning og signaturbygg designet for den nye og fleksible arbeidshverdagen! INC. Skøyen er for deg som vil ha nyoppussede lokaler og en unik arbeidsplass utformet for å forbedre din opplevelse. Denne dynamiske lokasjonen plassert i hjertet av Skøyen omdefinerer kontoret, er for deg som ønsker hotellfølelsen i hverdagen.

FASILITETER

Det unike og fredede bygget, som fra gammelt av het Jernstøperiet, er en av de virkelige Juvelene på Skøyen med de pittoreske fasadene fra 1920-tallet. Hjertet i bygget er vår resepsjon, kafé og vinbar, med tilhørende unikt designede fellesareal tilrettelagt for samhandling og inspirasjon, fra ett uformelt møte til større samlinger og events. Her er alt av topp standarard og designed for å imøtekomme dine behov for fleksibilitet. Hos Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken med kaffe og te inkludert. Her får du parkering, sykkelparkering, garderobe og dusjfasiliteter, og tilgang på flere kantiner med ett variert tilbud. Dette er en arbeidsplass du gleder deg til å besøke!
 

BELIGGENHET

Skøyen er det området på vestkanten av Oslo som har hatt størst utvikling de siste tiårene, og her finner du ett yrende bygulv med treningstilbud, butikker, restauranter og ett komplett servicetilbud. Midt i hjertet av denne pulserende bydelen ligger INC. Skøyen, med kort avstand til Skøyen stasjon, som er ett knutepunkt for tog, buss og trikk. Lokasjonen er lett tilgjengelig for deg som trenger bil i hverdagen, med god kapasitet for parkering.

INC. Full Flex. Full Service

Amenities

Meeting rooms

Air condition

Manned reception

Barista

Cleaning Service

Coffee & tea

Event Space

Kitchen

Furnished

Bicycle parking

High speed internet

Printer

Location

Karenslyst Allé 10, 0278 Oslo, Norway

Looks interesting?

Our advisors are prepared to assist you in discovering the ideal office for you. We will acquaint you with the available options and offer personalized guidance.

Explore other options

We found another interesting offers for you

You still have doubts?

We understand that making decisions can be challenging at times, so our specialists are here to provide you with support.

Vogl logo

We are your office experts

We collaborate with top players in the flexible office market. Select from our extensive portfolio, and rest assured, we will find an office that suits your needs.