Main image of building
 Image of building
 Image of building
 Image of building
 Image of building

Amsterdam, Overschiestraat 59

Beschrijving 

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte in Amsterdam Nieuw-West. Op deze kantoorlocatie aan de Overschiestraat 59 zijn nog meerdere moderne kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorgebouw bevindt zich op een gewilde locatie in het stadsdeel Slotervaart/Overtoomse Veld met een zichtlocatie vanaf de ringweg A10. In de directe omgeving van het kantoorgebouw bevinden zich kantoren van onder andere PWC en IBM. Als huurder van kantoorruimte aan de Overschiestraat 59 kan je gebruikmaken van alle faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Denk hierbij aan bemande receptie service en de kantoren zijn 24/7 toegankelijk. Kom je met de auto naar kantoor? Onder het gebouw is een ruime parkeergarage gesitueerd. Daarnaast kan er tegenover het gebouw ook geparkeerd worden. Lunchen op kantoor is ook mogelijk. Elke verdieping is namelijk uitgerust met een luxe pantry.

Locatie en bereikbaarheid

Als jij met jouw organisatie op zoek bent naar een centraal gelegen locatie die makkelijk aan te rijden is in Amsterdam, dan sluit dit kantoor uitstekend op jouw wensen aan. Het kantoorgebouw aan de Overschiestraat 59 is namelijk uiterst goed bereikbaar met het openbaar vervoer alsmede eigen vervoer. Met het openbaar vervoer is metrostation Henk Sneevlietweg binnen vijf minuten bereikbaar. Vanaf dit station zijn Station Amsterdam Zuid, Station Amsterdam Lelylaan en Station Amsterdam Sloterdijk snel te bereiken. Daarnaast liggen er in de directe omgeving meerdere tram- en bushaltes. Met de auto is de op en afrit van de ringweg A10 binnen 2 minuten te bereiken. Vanaf dit punt zijn de A5, A2 en de A9 gemakkelijk aan te rijden.

Location

Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, Netherlands

Looks interesting?

Our advisors are prepared to assist you in discovering the ideal office for you. We will acquaint you with the available options and offer personalized guidance.

Contact

Connect with one of our location representatives.

You still have doubts?

We understand that making decisions can be challenging at times, so our specialists are here to provide you with support.

Vogl logo

We are your office experts

We collaborate with top players in the flexible office market. Select from our extensive portfolio, and rest assured, we will find an office that suits your needs.